'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

De val van de Cabal

Documentaire Val van de Cabal van Janet Ossebaard 

valcabal

De documentaire "Het einde van de wereld zoals wij die kennen... De val van de Cabal..." is het resultaat van een 2 jaar durend intensief onderzoek door Janet Ossebaard. Bekend van haar onderzoek van grenswetenschappen (graancirkels, UFO-disclosure en hun relatie met oude beschavingen) werd haar aandacht na 25 jaar deze onderwerpen te hebben bestudeerd, plotseling getrokken door het zogenaamde Q-fenomeen dat eind 2017 ontstond.

Click here for English version of this documentary

De videos vindt u onder aan  de pagina van deze bijdrage!

De videos vindt u onder aan  de pagina van deze bijdrage!

Wederom een mysterie, dat cryptische boodschappen achterliet op internet bulletinboards over internationale politiek, misdaad en corruptie, en de belofte van een prachtige, nieuwe wereld: the Plan to Save the World.  Getriggerd door een nieuw enigma, besloot Janet mee te doen met de zogenaamde Q-Anons (anonieme mensen wereldwijd die zich toeleggen op het ontcijferen van de Q-boodschappen). Hierbij viel ze van de ene verbazing in de andere. Met haar links georiënteerde achtergrond was ze anti-Trump, maar dankzij haar eigen onderzoek (voorbij de berichtgeving van de pers, beter bekend als de MSM (Main Stream Media), ontdekte zij een verborgen wereld van complotten op het hoogste politieke niveau. Dankzij haar onderzoeksverleden had Janet toegang tot vele bronnen en klokkenluiders. Stukje bij beetje ontrafelde ze een monsterplan om de wereld (en haar bevolking) te domineren en te onderwerpen.. Ze ontdekte het plan van Trump om dit te pareren. En ze snapte dat er een kleine groep bezig is om hem daarin te steunen, de mysterieuze Q.

​Wie is Q? Wat is Trump's rol? Wat is de rol van de MSM? Wat was het werkelijke Russische complot? Hoe kan het dat Q dingen uit de toekomst voorspelt, tot op de komma correct, zoals voorspeld in de Q-klok en Q-posts? Wie zijn de werkelijke heersers van de wereld, voorbij politieke leiders, koningen en koninginnen? Wat voor rol spelen de banken? Het Vaticaan? Brussel? Rutte en consorten? Wat wordt hun ondergang? Wat is de rol van het volk? Van jou en mij? Hoe kunnen wij de enorme transformatie waar we nu en-masse doorheen gaan, bij vol bewustzijn meemaken? Hoe kunnen wij de Great Awakening ten volste, en vanuit innerlijke kracht en vertrouwen, beleven?

​Wat klinkt als een verzameling saaie politieke onderwerpen, is gekneed tot een adembenemende, bijna drie uur durende documentaire waarmee Janet momenteel door het land trekt. Bijna drie uur lang hoor je geen speld vallen en zitten mensen op het puntje van hun stoel te luisteren naar Janets stem (in het Nederlands) en zeer passende muziek op de achtergrond, en te kijken naar een overvloed aan beelden die alle bevindingen ondersteunen.De film ontvangt staande ovaties en zet menig wereldbeeld op zijn kop. De inhoud is heftig, maar tegelijkertijd bijzonder hoopgevend. Het zet de kijker in zijn/haar kracht en bereidt voor op wat er gaat komen.

​Als u geïnteresseerd bent in goed onderbouwde feiten (elke stukje film bevat ten minste drie betrouwbare bronnen) over het einde van de wereld zoals wij die kennen en de geboorte van een nieuwe wereld, gebaseerd op liefde, overvloed, compassie en vrede, de Great Awakening waar alle oude bronteksten over vertellen, kom dan naar een van Janets presentaties of koop haar documentaire op DVD.

​​OVER JANET OSSEBAARD

Janet Ossebaard studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit van Groningen, waarna ze het bedrijfsleven in ging om tien jaar lang als zelfstandig ondernemer haar communicatie adviesbureau te leiden. Na haar bezoek aan een graancirkel in 1994 besloot ze dit bedrijf te verkopen en zich toe te leggen op het ontrafelen van het graancirkelmysterie. Al snel breidde het onderzoeksveld zich uit met de studie naar UFO's, UFO-Disclosure en de link met drie oude beschavingen: Sumeriërs, Maya's en Egyptenaren.

​Na 25 jaar intensief onderzoek werd Janets aandacht eind 2017 getrokken door het Q-fenomeen. Dit was het begin van een totaal nieuwe fase in haar leven. Een nieuw enigma dat een veel groter plaatje bleek te bevatten. Een plaatje waar de graancirkels en UFO's slechts een klein deel in vormden. Twee jaar lang intensief onderzoek en ontelbare uren van script schrijven en editing resulteerden in de creatie van de documentaire "Het einde van de wereld zoals wij die kennen... De val van de Cabal..."

​Janet heeft vier boeken en vijf documentaires op haar naam staan. Ze spreekt nationaal en internationaal over haar bevindingen. Meer informatie over haar werk kunt u vinden

op:  www.graancirkelsite.nl en www.graancirkelwinkel.nl en https://www.valcabal.nl

 

Documentaire Val van de Cabal van Janet Ossebaard Volledige serie:   

 

De documentaire is meerdere keren van youtube gehaald, maar op ander platforms nog wel in delen te vinden...

Documentaire Val van de Cabal van Janet Ossebaard deel  5

 Tot slot, het onderzoek gaat door, inmiddels is Janet bezig met een vervolgdocumentaire.

Zie: THE SEQUEL TO THE FALL OF THE CABAL

 

Additional information