'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

COVID-19 Hoax - De Corona leugen van de eeuw

covid 19small

Zoals vaker gepubliceerd via de Partij voor de Liefde (op de website en op Facebook) en wat al in 1917 is bevestigd door o.a. Rudolf Steiner, virussen zijn exosomen, ze zijn niet besmettelijk en worden door het lichaam zelf geproduceerd.

Dit wordt nog eens onderstreept in een artikel dat stelt: 

"Vergeet alles wat je in de krant en op tv wordt verteld over virussen en bacterieen. Mensen zijn misleid sinds Pasteur en Koch in de negentiende eeuw met hun frauduleuze pioniersarbeid over virussen begonnen. Louis Pasteur kwam ten tijde van de Suezkanaalcrisis aan het einde van de 19e eeuw op het idee om de Britten een hak te zetten door een nieuw pathogeen te bedenken: het virus. De Fransen en de Duitsers (Robert Koch) zorgden er voor dat de Britse vloot niet kon aanmeren in de Middellandse Zee vanwege vermeend besmettingsgevaar. De Britten werden daarom bij Gibraltar zelfs beschoten!

Pasteur ging nog verder door ook meteen als het middel tegen het (niet bestaande) virus het vaccinatieconcept uit te dragen. De Fransen (en de Britten) waren de propagandisten van deze vaccinatie-agenda terwijl de Duitsers meer voorstander waren van antibiotica en chemotherapie. Pasteur pleegde grootschalig bedrog maar hij was humaan genoeg om dagboeken bij te houden van zijn laboratoriumwerkzaamheden. Ook gaf hij op zijn sterfbed toe dat hij wetenschappelijk bedrog had gepleegd. Zijn dagboeken zijn door een familielid later doorgespeeld aan een Amerikaanse medisch historicus die er een boek over heeft geschreven".

Wanneer wordt virale activiteit belangrijk?

"Zoals gezegd is de rol van virussen bij gezonde mensen van minder belang. Maar virussen zullen een veel belangrijkere rol spelen als het lichaam in hoge mate verzuurd is geraakt. Hoe raakt een lichaam sterk verzuurd?

 1. Door pulserende electromagnetische velden van satellieten, telefoons, computers, zendtorens, wifi, electrische auto's, tv's etc.
 2. Door carbondioxide-, carbonmonoxide-, en methaangasvergiftiging door luchtvervuiling en het dragen van gezichtsmaskers
 3. Door celmembraandegeneratie veroorzaakt pathologische bloedcoagulatie die leidt tot hypoxie, interstitiele longziekte (SARS-CoV and MERS), bloedvergiftiging en uiteindelijk de dood
 4. Door glyfosaatvergiftiging via gmo voedsel en water
 5. Door vergiftiging via griepvaccinaties
 6. Door vergiftiging via voeding, metabolisme en gisten en schimmels
 7. Door vergiftiging via het eten van eieren, vis, vlees en kip
 8. Door de verspreiding van genetisch veranderde organismen, aluminiumoxide en kwikvergiftiging via vaccins en chemtrailing

Wanneer het lichaam een hoge graad van vergiftiging heeft bereikt en bacterieen giftige dode cellen niet langer opruimen zal het weefsel dodelijk vergiftigd raken. Wanneer het lichaam op zo'n cruciaal punt van systemische toxiciteit is beland wanneer bacterieen en andere levende microben in het lichaam zijn verminderd en gedood door de boven aangegeven redenen zal het lichaam de hulp van virussen inroepen om te helpen zichzelf te reinigen.

Wanneer het lichaam geen mildere methoden kan gebruiken zoals een verkoudheid (meestal bacterieel) zal het de hulp van niet-levende eiwitreinigers beter bekend als virussen gebruiken. Dit artikel laat zien waarom dit het enig logische antwoord is".

Virussen helpen verzuurde celdelen te ontbinden en af te breken in kleine delen die dan via de longen, de huid en de ingewandkanalen uitgescheiden kunnen worden.

Cellen produceren virussen als de celweefsels zo vergiftigd zijn dat fagocyten, parasieten, bacterieen en schimmels niet langer kunnen helpen hun weefsels en vloeistoffen te reinigen, repareren en regenereren. Rode bloedcellen kunnen zich zo nodig in bacterieen veranderen en ook weer omvormen tot rode bloedcellen ontdekte dr. Robert O. Young in 1994. Dr. Young studeerde in Duitsland bij dr. Maria Bleker, die zelf een volgeling was van dr. Günther Enderlein (de pleomorfisme school).

Wetenschap beweert - zonder bewijs te leveren - dat virussen ontstaan buiten het lichaam en vervolgens in het lichaam het RNA of DNA van de cel kapen en repliceren terwijl de cellen zonder onderscheid aangevallen zouden worden.

Als dit waar zou zijn zouden virussen oneindig lang repliceren en uiteindelijk alle gezonde cellen aanvallen. Dit is echter nooit het geval (buiten extreme gevallen van metaalvergiftiging).

We weten dat antilichamen (witte bloedcellen) interne (endogene) virussen reguleren.

Het ware ontstaan van virussen

De mainstream virologiewetenschap beweert dat virussen zichzelf repliceren. In werkelijkheid is het de cel zelf die het virus creeert. Merk op hoe virussen door een gezonde cel worden gemaakt zonder dat het virus de cel aanvalt. RNA en/of DNA wordt door de gastcel verstrekt om specifieke substanties in het lichaam te ontbinden en op te ruimen. Als dit niet geval zou zijn, zou het virus de cel die het virus creeerde vernietigen wat niet het geval is.

Het virus wordt uitgestoten waarbij een deel van de cel beschadigd wordt maar daarbij wordt de cel nooit volledig vernietigd. De cel is dan in staat om zichzelf na verloop van tijd te repareren. Cellen werken samen in een netwerk om zich zelf en hun omgeving te reinigen zodat nieuwe cellulaire activiteit zich verder kan ontwikkelen. Grote hoeveelheden virale activiteit zijn waarneembaar als het lichaam niet in staat is mildere ontgiftingsmethoden door levende microben toe te passen als gevolg van systemische verzuring van weefsels die levende microben vergiftigen.

Stappen voor de creatie van een virus:

De (gast)cel bepaalt welk type virale eiwitten zulen worden gecreeerd om de door een cel gewenste actie in gang wordt gezet;

 1. Virale eiwitten in de (gast)cel dringen de kern binnen. Virussen worden volledig gemaakt binnen de cel en worden gecodeerd middels RNA/DNA instructies van de gastcel;
 2. De virus verlaat de kern en bevindt zich in de cel totdat het de cel verlaat;
 3. Het virus wordt uitgestoten door de cel waarbij een deel van de cel beschadigd wordt. Maar de cel wordt niet vernietigd.
 4. Virussen veranderen iedere 72 uur.
 5. Virus replicatie houdt aan en iedere 72 uur is de eerste streng uitgewerkt waarna een volledig nieuwe set virussen wordt gemaakt door cellen om het werk van de vorige virussen voort te zetten totdat het ontgiftingsproces afgehandeld is.

Zie het hele artikel voor een nadere uitvoerige uitleg: website NIBURU

Dit bevestigt nog eens dat de Corona crisis een fake "plandemie" is, gecreëerd door de globalistische elite, gesteund door onze corrupte overheid en de MSM om de mensheid hun NWO in te rommelen... en iedereen te vaccineren ( en zo ziek te maken, zie artikel dan begrijp je het en ook waarom de vaccinatie industrie een misdaad tegen de mensheid is ! )

Hoogste tijd om dit kabinet naar huis te sturen, voor het te laat is.
Alleen massale burgerlijke ongehoorzaamheid en massale protesten kunnen ons nog uit deze situatie redden.

Het is zoals ik vaker heb gezegd al 5 over 12, dus informeer iedereen die nog niet wakker is als je leven en vrijheid je lief is...

? Roeland Solcer
Oprichter van de Partij voor de Liefde

                                     Share if you care                                          
Dr. Andrew Kaufman's research shows COVID-19 is an exosome

which exists normally in our lung cell fluid.

 

 Covid - The Crime of the Century

Panel of Germans Doctors with RFK Jr speaking on the Covid scam.

 

Meer over dit onderwerp op deze website:

COVID-19 Hoax - The Corona Crime of The Century

COVID 19 THE TRUTH ABOUT CORONA VIRUS

ARE VIRUSES CONTAGIOUS

EEN VIRUS ONTWIKKELT ZICH IN HET LICHAAM EN IS NIET BESMETTELIJK

Een virus ontwikkelt zich in het lichaam en is niet besmettelijk

"The Misconception Called Virus”. Dr. Stefan Lanka

BESMETTINGEN BESTAAN NIET

COVID IS ALREADY AN EXISTING CHROMOSOME IN YOUR BODY, NOT A "VIRUS"

TIME TO WAKE UP - THERE IS NO VIRUS !

DR. ROBERT YOUNG: COVID19 REVELATIONS AND RETHINKING THE VIRUS MODEL

Bestaat het Corona virus Sars Cov-2 wel?

The Coronavirus 5G Connection and Coverup

The Coronavirus 5G Connection and Coverup 2

Additional information