'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

CORONA: vaccins levensgevaarlijk - vaccines are life-threatening

vaccination

CORONA VACCINS ARE NOT SAFE AT ALL, DON'T TAKE THEM !

( watch the video )

Artsen en wetenschappers CORONA vaccin is levensgevaarlijk

Doctors & scientists say the vaccins are life threatening

Minister Hugo de Jonge zegt: "vaccin niet veilig" en koopt ze toch! Op basis van een niet bestaande pandemie worden straks miljoenen mensen ingespoten met vaccins die niet veilig zijn. 


Ook de Tweede Kamer is op de hoogte dat die vaccins niet veilig zijn en toch dendert de vaccinatie stoomwals gewoon door.
In de mainstream media zie je alleen maar jubelberichten over vaccins. Het ene na het andere farmaceutische bedrijf komt met jubelberichten over hoe fantastisch de testresultaten tot nu toe zijn.

De woorden "hoop" en "goed nieuws" domineren de berichten over de drie vaccins die op het punt staan goedgekeurd te worden door de autoriteiten. We hebben al eerder jubelberichten kunnen zien over Moderna en Pfizer en daar komt nu AstraZeneca bij.


Wat er bij al die jubelberichten niet wordt vermeld uiteraard, is het volgende:

Vice premier de Jonge zou een onhafhankelijk politicus moeten zijn, maar natuurlijk, net als veel andere, is hij dat niet, maar bij hem gaat het tijdens de “zogenaamde” Corona of COVID-19 een stap verder, zijn broer Marien de Jonge is microbioloog verbonden, sinds 2018 aan de Radboud Universiteit. Hij heeft in het verleden gewerkt voor het bedrijf Merck dat weer verbonden kan worden met Astra Zeneca en zodoende met de Bill Gates Foundation. Deze Marien doet nu een onderzoek, je raadt het al natuurlijk naar het COVID-19 vaccin, een typisch geval van belangenverstrengeling. 

Minister Hugo de Jonge heeft op 16 november een brief gestuurd naar de Tweede Kamer omtrent de voortgang van het Pfizer vaccin waarin een mogelijkheid om af te zien van de aankoop werd geboden die uiterlijk 20 november had moeten worden ingediend.

Het Pfizer vaccin is, net zoals dat van Moderna, een vaccin dat jouw DNA gaat veranderen. Het is voor wat vaccinaties betreft een totaal nieuw principe en totaal afwijkend van de normale vaccins waarbij dood of levend virusmateriaal wordt ingespoten.

 

Lees verder op NIBURU.CO: https://niburu.co/binnenland/15723-minister-hugo-de-jonge-zegt-vaccin-niet-veilig-en-koopt-toch

en ook: https://www.niburu.co/gezondheid/14962-alarm-corona-vaccin-dat-je-dna-voorgoed-verandert-staat-om-de-hoek

 

covid neveneffecten

 

Additional information