'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

IMPORTANT MESSAGE CONCERNING THE "PLANDEMIC"

Dr Roger Hodkinson

IMPORTANT MESSAGES CONCERNING THE "PLANDEMIC" by Dr. Roger Hodkinson

Dr. Hodkinson says what we have been saying from the beginning of this false flag operation. Everybody should know by now it is all part of the greater depopulation program of the NWO.

 

Dr. Roger Hodkinson is a medical specialist in pathology and graduate of Cambridge University, UK. He is a fellow of the College of American Pathologists and the Royal College of Physicians and Surgeons of Canada. He was previously the President of the Alberta Society of Laboratory Physicians and an Assistant Professor in the Faculty of Medicine at the University of Alberta. Dr. Hodkinson worked in public health advocacy for many years as Honorary Chairman of ASH, Action On Smoking and Health, which is the leading non-profit organization in Canada tackling the predatory marketing practices of Big Tobacco.

Dr Roger Hodkinson Interview – COVID-19 Vaccines, Infertility & Spike Protein Dangers:

https://factcheckvaccine.com/2021/05/dr-hodkinson-interview-covid-19-vaccines-infertility-spike-protein-dangers/

Dutch article: Dr. Roger Hodkinson waarschuwt: het spike-eiwit van het COVID-19 vaccin kan onvruchtbaarheid veroorzaken:

Hodkinson begint zijn opmerkingen met het feit dat hij geenszins een “anti-vaxxer” is, d.w.z. een tegenstander van inenting. Hij benadrukt veel waarde te hechten aan op bewijs gebaseerde wetenschap, terwijl samenzweringstheorieën hem niet interesseren. Hij wil de technologie van mRNA-vaccinaties ook niet volledig veroordelen, hij beschouwt het als een slimme technologie waarvoor hij zijn hoed afneemt. Maar het is een nieuwe technologie en de bijwerkingen, die tot sterfgevallen kunnen leiden, mogen niet worden onderschat. Er is nog nooit een vaccinatieprogramma geweest dat tot zoveel doden heeft geleid. Eigenlijk pretendeert men mensen te wil redden – maar daadwerkelijk doden ze mensen.

Men moet wetenschappelijke gegevens en feiten serieus nemen

Zijn motivatie komt voort uit het feit dat er volgens hem gevaar bestaat voor gevaarlijke langetermijneffecten van de huidige mRNA-vaccinaties, waar de mainstream geen rekening mee houdt. Hier voelt hij het als zijn plicht om op te staan en te zeggen: Stop! Kijk naar de feiten! Analyseer de gegevens! Ik hoop dat ik het mis heb, maar laten we eerst naar de gegevens kijken!

Spike-eiwitten binden zich aan ACE2-receptoren in placenta en testikels

lees verder:

https://www.frontnieuws.com/dr-roger-hodkinson-waarschuwt-het-spike-eiwit-van-het-covid-19-vaccin-kan-onvruchtbaarheid-veroorzaken/

Additional information