'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

corona 5G 2

De Partij voor de Liefde heeft in verschillende bijdragen op deze website gewezen op de relatie tussen de "Corona Plandemie" en de uitrol van EMFś in het kader van mobiele telefonie netwerken WIFI en  4,5G (en in de toekomst 6G). Onderstaande informatie is daar opnieuw een voorbeeld van.

"Er is nu sprake van een nepoorlog: de vijfde generatie draadloze communicatietechnologie oftewel 5G. Elektromagnetische straling gebruikt als munitie¨.

Aldus Claire Edwards die 18 jaar op het kantoor van de Verenigde Naties in Wenen  werkte.. Toen daar krachtige wifi-toegangspunten werden uitgerold, was ze zeven maanden lang continu ziek.

Jarenlang wees ze haar collega’s op de gezondheidsgevaren van EMFś (Electro Magnetic Frequencies), maar ze werd genegeerd.Tenslotte sprak ze niemand minder dan VN-secretaris-generaal Antonio Guterres hier over aan. Hoewel hij natuurkundige en elektrotechnisch ingenieur is en lezingen heeft gegeven over telecommunicatie, bleek hij hier niets over te weten, aldus Edwards.Hij vroeg de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ernaar te kijken, maar zeven maanden later waren de toegangspunten er nog steeds.

Ze woont in Wenen, waar al een begin is gemaakt met de uitrol van 5G. Vrienden en kennissen en hun kinderen hebben al melding gemaakt van symptomen van vergiftiging als gevolg van elektromagnetische straling: bloedneus, hoofdpijn, oogpijn, borstpijn, misselijkheid, vermoeidheid, overgeven, oorsuizen, duizeligheid en griepachtige symptomen, merkte ze op. ( think COVID19)

Een vriendin van haar, die 30 jaar in Oostenrijk heeft gewoond, heeft het land om die reden moeten ontvluchten.

“Iedereen ervaart elektromagnetische straling op een andere manier,” zei Edwards. “Voor haar was het een extreme marteling.”

“Ik hoop dat mensen wakker worden en actie ondernemen tegen 5G,” zei ze. “Deze nepoorlog kan catastrofaal zijn voor al het leven op aarde.”

VIDEO:  het gesprek tussen Claire Edwards en de VN-secretaris-generaal op 14 mei 2018:

Source : Collective Evolution

 

Additional information