'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

Kindermisbruik in Nederland

kindermisbruik

VERBREEK DE STILTE OMTRENT SEKSUEEL KINDERMISBRUIK IN DE ELITE KRINGEN VAN NEDERLAND

 

In de afgelopen tien jaar dat wij op Facebook publiceerden, hebben wij vele keren aandacht besteed aan het satanisch sexueel kindermisbruik dat wereldwijd  georganiseerd wordt door de elite. De gevallen engelen en hun slachtoffers op de lagere verdiepingen van de machtspiramide, de krachten van de duisternis, hebben onschuldig kinderbloed en vlees nodig om hun zieke behoeften te bevredigen en hun bestaan te verzekeren.

Dit onderwerp heeft vele aspecten en het is verheugend te zien dat steeds meer mensen wakker worden en gaan inzien hoe kindermisbruik en 'human trafficking' het hart vormen van de afschuwelijke situatie waarin de wereld zich al eeuwen bevindt. Omdat Nederland in het bijzonder al geruime tijd door deze satanische 'deep state elite' wordt geregeerd zullen wij hier over op deze pagina blijven berichten en regelmatig updates publiceren.

RED PILL JOURNAL 1 - 02 - 2021

 

 Satanisme in de VS en Nederland.

Eind jaren ’80 zond de Nederlandse televisie een tweetal reportages uit over satanisme in Amerika en Nederland. Toen kwam het bestaan van satanisch ritueel misbruik al aan het licht. Maar de grote onthullingen en strafzaken bleven uit. Er lijkt na 30 jaar weinig veranderd te zijn. Toch is er wel degelijk reden tot hoop.

More / Zie ook:

 

Dutch Royals under Fire

Satanic childabuse in The Netherlands

SAVE THE CHILDREN

Ik was een sexslaaf van de elite

Satanisch kindermisbruik

Hoe wijdverbreid is satanisch ritueel misbruik in Nederland?

https://www.vpro.nl/argos/lees/nieuws/2020/sanne-terlingen-over-ritueel-misbruik.html

Q

Additional information