'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

Oproep aan Nederland: "Kies Partij voor de Liefde"

PvdL

STA OP EN STRIJD VOOR ONZE VRIJHEID

Oproep om een permanente demonstratie voor de vrijheid te organiseren

 De Partij voor de Liefde roept de bevolking van Nederland op om op te staan tegen de tirannie van de Angst( de geest van antichrist) die heerst in verband met de huidige "Plandemie". De absolute waanzin van het beleid van de overheden (met medewerking van medische wetenschappelijke autoriteiten), die wij al driekwart jaar aanklagen, wordt steeds duidelijker.

Er is een onzichtbare vijand ( niet het virus maar de elite van de NWO globalisten) die bewust onze economie  kapot wil maken en het ons door God gegeven fundamentele geboorterecht, onze Vrijheid weg wil nemen. ( vrijheid van godsdienst, levensovertuiging, keuze, spreken, samenkomen, beschikkingsrecht over wat we wel en niet doen, of met ons lichaam laten gebeuren etc. etc.)

Er is nog maar één oplossing, al het andere gaat niet werken en is verspilling van energie en tijd, namelijk :
Massale burgerlijke ongehoorzaamheid en permanente massale demonstratie van alle groepen die nu al afzonderlijk protesteerden in Den Haag net zolang tot de overheid door de knieën gaat, zoals in Denemarken is gebeurd.

We kunnen beginnen met een demonstratie van een half miljoen mensen ( zoals tegen de kruisraketten in 1981, vandaag 39 jaar geleden! ) ) en dan terugkomen elke dag met bijvoorbeeld groepen van zo'n tienduizend mensen die elkaar afwisselen.

Eenmaal begonnen net zolang doorgaan tot Rutte & Co capituleren en alle maatregelen inclusief de noodwet van tafel zijn...  Geen toestemming vragen gewoon massaal optrekken naar het Binnenhof, de boel daar geweldloos plat leggen, de boeren met trekkers voorop, heel Nederland er achter aan..  

We roepen alle mensen en organisaties op om zich te verenigen. Als we dat in 1981 zonder internet klaarspeelden, TEGEN KRUISRAKETTEN, dan zou het nu mede dankzij het internet VOOR DE VRIJHEID makkelijk moeten kunnen. Anders zijn we geen knip voor de neus waard, laat staan zoiets onbetaalbaars als onze VRIJHEID..

Ik ben bereid een begin te maken met organiseren, maar alleen met de medewerking van heel veel organisaties en mensen kan zoiets lukken.

Dus geef je hier op voor de massale permanente actie voor onze Vrijheid.

KIES PARTIJ VOOR DE LIEFDE

https://www.partijvoordeliefde.nl/register


Zodra we een substantieel aantal aanmeldingen hebben houden we de deelnemers op de hoogte van de ontwikkelingen via een nieuwsbrief.

? Roeland Solcer
Initiatiefnemer PvdL

Bijlagen zie: 

Zie ook: De val van de Cabal

 The Sequel to the Fall of the Cabal

https://www.ninefornews.nl/verplichte-vaccinatie-van-tafel-in-denemarken-na-dagenlange-protesten/

Zie ook: World Freedom Alliance 

 

SHARE IF YOU CARE !

Additional information